View Single Post
Vechi 31.08.2010, 14:28:08   #4
korea
scuterist senior

korea's Avatar

Data înregistrării: 20.06.2010
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru korea
Implicit

Citat:
În prealabil postat de WarLike Vezi mesajul
Am scris pe alt topic dar nu a raspuns nimeni , dupa cum ziceam acolo am vazut bujie bosch 2T in magazin cu specificatie pe ambalaj Gilera , 0,5 mm deschidere , dar e cu filet scurt .A folosit cineva bujii si scurte si lungi ?Care e indicata si merge bine?Din cate stiu ar trebui pentru ele cu filet lung.Si inclin sa cred ca merge si scurt deoarece cand scot bujia cu filet lung pe care o folosesc are primii pasi de filet innegriti si e un pericol ca la scoaterea lor repetata sa se strice filetul chiulasei.
Daca o sa bagi bujie cu filet scurt in chiuloasa conceputa cu filet lung nu faci altcv decat sa scazi putere(scade compresia din camera de ardere) motorului si o sa se duca si chiuloasa cu timpul,gandestete cum se face explozia ca acolo ramane o gaura,fiecare camera de ardere are un profil care duce la o cat mai buna transformare a puterii calorice in putere mecanica,la tine benzina cu aerul explodeaz in gaura aia mica de la bujie si apoi odata cu coborarea pistonului gazele dau de un spatiu cu un volum mult mai mare unde se pierde din viteza si forta.
1.Cum tre sa arate o bujie in chiuloasa(bujie lunga)
2.Bujie scurta in chiuloasa conceputa pt bujie lunga...
Attached Thumbnails
Bujie scurta pe Gilera?-lunga-jpg   Bujie scurta pe Gilera?-scurta-jpg  

Nulled By Angelbroz vBulletin en español